Posts

Showing posts from August, 2011

kau datang lagi dalam hidup aku

salam n hye 2 all blogger2..
sekarang nie aku nak update blog nie sebab perasaan dengki+jeles aku sudah datang tadi..perasaan tu datang bila aku tengok blog datyn tadi..mana aci xadil kau update aku x..lagi pun tadi dia jugak yang suruh update ok2 now aku update ko nak kata apa ha nyah.??

okey back to the title cehhh2 speking pulak aku nie hahaha..kau datang dalam hidup aku lagi kenapa?kau nak bagi aku rasa seronok ke atau kau nak bagi aku menderita lagi kerana kau atau kau memang telah ditulis untuk aku.?why you come again to mmy life.?tell me why..????


for me single is good enough to me..
at least i can clear my mind..but
if i meet someone special like you
maybe i will let my life filled with love with you..

mungkin aku bukan yang sempurna untuk kau..tapi aku juga mempunyai hati dan perasan..janganlah kau cuba mempermainkan perasaan aku lagi kerana aku terlalu sayangkan kau..aku juga adalah seorang perempuan yang ingin merasai apa itu cinta dan kasih sayang..aku mahu perasaan dari kau..…