kau datang lagi dalam hidup aku

salam n hye 2 all blogger2..
sekarang nie aku nak update blog nie sebab perasaan dengki+jeles aku sudah datang tadi..perasaan tu datang bila aku tengok blog datyn tadi..mana aci xadil kau update aku x..lagi pun tadi dia jugak yang suruh update ok2 now aku update ko nak kata apa ha nyah.??

okey back to the title cehhh2 speking pulak aku nie hahaha..kau datang dalam hidup aku lagi kenapa?kau nak bagi aku rasa seronok ke atau kau nak bagi aku menderita lagi kerana kau atau kau memang telah ditulis untuk aku.?why you come again to mmy life.?tell me why..????


for me single is good enough to me..
at least i can clear my mind..but
if i meet someone special like you
maybe i will let my life filled with love with you..

mungkin aku bukan yang sempurna untuk kau..tapi aku juga mempunyai hati dan perasan..janganlah kau cuba mempermainkan perasaan aku lagi kerana aku terlalu sayangkan kau..aku juga adalah seorang perempuan yang ingin merasai apa itu cinta dan kasih sayang..aku mahu perasaan dari kau..bolehkah kau tunjukkan kepadaku.?

kasih sayang bukan hanya sekadar ucapan
bukan juga sekad memilikinya
tapi kasih sayang adalah sesuatu yang memberikan kita
nilai untuk terus hidup
dan juga memberikan kita kekuatan dan makna sesebuah perhubungan...


jika kau telah hadir dalam hidupku kita sama-samalah menjaga hubungan ni agar ia berkekalan lamanya...aku janji dalam hidup aku jika perhubungan ni putus di tengah jalan aku tidak akan percaya lagi lelaki lain...tapi aku harapkn hubungan kita akan terus berkekalan lama nya..percintaan itu tidak akan kekal lama jika percintaan itu di iringi dengan penipuan kejujuran itu ibarat tiang dalam percintaan...

aku harapkan kau adalah cinta sejati aku..aku berdoa agar perhubungan ni berkekalan...aku sayangkan kau aku xmahu kehilangan kau..cukuplah sebelum ni aku pernah di kecewakan...aku xmahu perkara yang sama berulang lagi kerana aku cintakan kau...

aku rasa aku telah temui cinta sejati
saat aky hilang arah dan xtergenali
di saatku cuba untuk bertanya di suatu sisi
aku berharap kau cinta mati hatiku
aku berdiam bukan bererti aku membisu
percayalah cintaku hanya untuk mu
di jantung hati aku hanya ada selembar nama mu
aku harap kau pun begitu
dapatkah kau mengerti sayangku
dapatkah kau mengerti cintaku
peluk cium untuk mu
kau selalu di hatiku
dapatkah kau jadi putra dan bertahta dalam hati ku
lebarkan sayap-sayap cintamu
dan bawalah aku ke alam damaimu

tamani aku bila aku perlu...peluklah aku tanda sayang mu..hukumlah aku jika aku melukakan hati mu..
tapi satu sahaja yang aku mohon dari mu janganlah kau padamkan perasaan sayang dan cinta buatku kerana aku xmahu kehilangan mu...

saya tahu jarak umur kita jauh beza..saya tahu saya budak sekolah..tapi salahkah jika saya ingin berada dalam dunia percintaan..?aku xcantik..adakah kau terima aku seadanya..?

♥ ɐʎuɐɯɐ1ǝs nɐʞ buɐʎɐs nʞɐ 
adakah kau mempunyai perasaan yang sama seperti ku?aku merayu pada kau janganlah kau tinggalkan aku...aku mahu bersama kau walaupun kau bukan cinta pertama aku aku xkesah kerana aku terlalu cinta dan sayangkan kau...

saya sayang awak,,awk sayang saya.?
aku sayang kau,,kau sayang aku.?
kita sayang awak,,awak sayang kita.?
gua sayang lu,,lu sayang gua.? <3

Comments

Popular posts from this blog

:(

FiRsT aWaRD...!!