Posts

Showing posts from March, 2011

atun!!!!selamat hari tua...=D

Image
salam, sebenarnye aku terfikir nak buat entry pasal kawan aku NOR RAMATUL FITRAH BT RAMLEE happy birthday kawan...smoga ang panjang umo n murah rezeki n happy ngn kluarga trsyg..
maaf ye atun sebab lambat buat entry pasal birthday ang..aku taw birthday ang 12.3 ari 2...tapi still xlambat lagi kan untuk aku buat entry pasal ang...mase aku nak buat entry nie aku singgah jap kt blog mashimaro dan aku pun terbace lah entary die happy birthday weiii aku xcopy paste ok!! memang niat aku nak buat entry pasal birthday atun k...
hari isnin hari 2 aku, yana, atun, amalina kuar jalan2 sambut birthday atun..yang pelik 2 tibe2 pulak bole h singgah MUZIUM PERAK.. issssshh2 xterlintas dalam fikiran aku nak pergi muzium hahahah..pas p muzium p beli otak2 ala yang jual dekat depan sekolah 2 heeheh =P dh 2 p makan dekat lake hahah memang best gler r..thanks atun sebab belanja biskut coklat 2..hehehe..last2 balik kena hujan hahah padan muka semua haahhahaaahha!!!! =D


contest gambor plg cool..

contest nie sebenarnyer dh 2tup dh 1  mac 2011 iaitu 2 hari lepas..tetapi xpe aq tetap akn buat bkn pew xmau lah nk kecik kn atie Ling yg dh tag aq dlm contest 2..terima kasih sgt2 yer..
tuan pnyer blog nie
http://sitifatimahhh91.blogspot.com/

Hye tuan blog yang cute.. nme akk  siti fatimah erk ? kebetulan lah nme adk bkn siti fatimah lah.. heheh hye akk siti fatimah  adk kt cni nak join contest kamuuu ! boleh2 ?tp klo adk mnang contest nie (wlaupn dh 2tup) heheh hdiah 2 bg lah kdt ling wai kiat.. =P blog akk adk dh follow..cme adk xtag kn jew spe2 sbb contest 2 pn dh tutup kn..hehhe maaf lh akk siti fatimah..ape2 pn adk pilih pic nie

*this picture has been delete by the owner sorry*
hahahahah smart x.?? nie pic profile kat fb heheh.. minah terap..hahahahah ok lh 2 kn..asl akn aq dh buat..wlaupn contest nie dh 2tup..tp trima kasih gk kt ling krna tag gua dlm contest nie..arap dpt tag contest laen yer.. mntk maaf sgt2 kt ling sbb lmbt buat entry psal contest nie..bkn ape mmber aq dh buang gmbr…