Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

2nd award

salam.. mood:teruja sgt2..knape??sebab aq dpt award lagi hehehhe..ape2 pn thanks ea cik nurse sammy sebab bagi  AWARDdekat blog "budak sekolah" macam alin nie hehehe :)  terima kasih banyak2 yer sammy


ok2...aku nak bagi award nie dekat 5 orang yang bertuah mereka adalah:
cik mashimaro incikaskar kalausayang livelikeyoushould syeraa
1. Thank them the person who gave you the award and link back to them in your post.
2. Award 5 recently discovered great bloggers.
3. Contact these bloggers and let them know they have won!
4. Don't forget to mention where this award come from - www.menjelma.com

ditag oleh cik mashimaro

salam,,lame aq xupdate blog nie semua sebab line kt umah aku nie lambat ckit..
ok2 aku ditag oleh cik mashimarountuk menjwb soklan2 nie


apa benda yg paling penting dalam hdup anda ?
ntah lahh rasenyer hp aku kot sony ericsson w508 n moto lagenda aku..hehehe
benda terakhir anda beli guna duit sendiri ?
baju+cermin sisi(belibaru sebab pecah masa jtoh dkt Bagan serai)
dimana tempat perkahwinan anda dan ap tema perkahwinan anda ?
ermm.. tak penah trpkir lakk , tapi yg simple2 jelahh pasti warne mstibiru ea
adakah anda sedang bercinta ?
it's complicated (kawan2 je dlu)

berapa lama anda akan mencintai pasangan anda ?
cinta die selg die mncintai aku..klo boleh smpi bile2 lahhh..klo ade jodoh
antara mak dan ayah, mana anda lebih mesra ?
 of coz dua2 lahhh...tp slu nyer abah lah
namakan orang yang betul betul anda nak jumpa dalam hidup ?
emm..sape erk..emm sape2 jelahh
adakah anda membasuh baju anda sendiri ?
mesti lahh tp dgn bantuan mesin basuh lahh hehehe :D
dimanakah tempat yang anda betul betul nak per…