Posts

Showing posts from 2012

Penang i come

Image
ada macam model tak aku??hehehe..kemain ehhh..jalan-jalan penang dengan mashi maro and syira macam-macam dugaan yang datang..issshh3..chill ok geng..! :)

birthday girl 2012

Image
kepada: liyana, ramatul, azlin  terima kasih sebab sudi bawak aku jalan-jalan, makan-makan..this is my first birthday yang aku sambut dengan kawan-kawan..  iloveyou.


#4

Image

#3

Image
yess..! you right :')



#2

Image

#1

Image
hmmm... 

kerinduaan

Assalammualaikum, Dear blog, Hampir beberapa minggu sudah aku di kptm di area utara ni hidup aku sunyi tanpa keluarga disisi..memang aku jarang call ibu dan abah aku hanya kawan-kawan sahaja yang ada disisi hurmm..tapi kawan tak sama macam family aku nak belajar apa itu ertinya rindu sebelum ni aku kan tak pernah berjauhan dari keluarga aku hurmm..dulu je masuk asrama dekat teknik tu alaaaa tak jauh mana pun dari rumah aku minggu-minggu aku balik rumah dan minggu-minggu jugak ibu aku datang melawat aku dekat asrama and now aku sudah berjauh dari keluarga membawa diri ke utara tanah air..ibu abah pun susah nak melawat..hurm L
Hari tu aku ada quiz aku takut sangat sebab aku tak paham tajuk tu..baru je aku masuk dah ada quiz belajar pun terkapai-kapai jugak..soalan jangan dikata lah macam mana Ya Allah susah jugak la..study jugak tapi tak masuk pun dalam otak aku nie…nak kena rebus buku minum air rebusan tu kot agaknya barulah aku boleh paham agaknya hurmm…
Lepas je habis quiz tu terus …

Selamat Hari Tentera Darat Yang ke-79

Image
dear blog entry nie pendek sahaja hanya nak mengucapkan selamat hari tentera darat yang ke-79 semoga gagah,berani menjaga keamanan negara.. :)



ini lah netbook aku..hehehe semangat tentera kan..abah aku yang nak letak...fuyuhhhh semangatttt..! bangga jadi anak tentera ehhhh silap-silap bangga jadi anak pesara :D