July 18, 2015

Selamat hari raya

Assalamualaikum.
Hai
Apa khabar hope uols sihat selalu.  Iols nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin. Kosong-kosong yer ken kawan.
Mana-mana yang terasa hati dengan iols tu iols mintak maaf sangat-sangat sama ada secara sengaja atau tak sengaja.
Kenkadang ni kita tak tau yang kita ada buat silap.  Tak pun. Kita rasa biasa ok ja tapi orang yang rasa tak ok.
Kalau nak puaskan hati semua pihak kita tak mampu.  Soŕry lah iols pun tak termampu nk jaga hati setiap orang yang iols kenal. 
Apa2pun iols menyusun 10jari mintak maaf dekat sesiapa yang iols penah buat salah dan silap sama ada secara sengaja tak sengaja.  Gurauan yang melampau pun iols mintak maaf jugak yer.
Seriously sorry guyss. 

July 12, 2015

Mood raya+mood study last paper

Assalamualaikum

Engko orang boleh bayangkan idok kena study stress time2 sebelum raya. Lepas tu last paper betoi2 hujung2 nak dekat raya ehh tolong lah engko orang rasa apa aku rasa.

Last paper syndrom

Apakah? Haha. Ni stai study pulun2 punya tapi minda jiwa raga semua sudah pulang ke kampung halaman tercinto.  Jasad ja ada lagi tang sini.

Apa yang perlu aku buat sekarang adalah study tapi aku dok fikir lagu mana eh bila eh nak kemas barang ehh balik ni nak makan apa mengidam lah ehh lupa stdy dulu. Bila pegang buku ehh lapar lah pulak. Apa semua ini dugaan betoi lah.

Ohh fadzleen semoga kau tabah dan sado kan hati. Sabaq sat noh. Sat ja lagi. La buleh pi study kot.

Sebenarnya cuma nak habaq rindu sangat ibu abah. Dulu masa diploma raya cuti seminggu je. Laa  i cuti 2 sebulan lebih nahh amik hang. Haha.

Balik ni nak try masak lah. Bila lagi nak belajaq.

Jom stdy dulu. Doaka ambo yo. ✌✌✌

July 11, 2015

Tolong

Assalamualaikum

Sometime banyak yang kita boleh discribe dari maksud tolong ni. Ada yang betul-betul tolong ada yang kadang-kadang tu biasa-biasa je. 

Bagi aku kalau nak tolong tu tolong jelah.
Macam 1 day before exam fin420 tim tim and the geng ni. Bersungguh2 betoi depa tolong aku. Sampai tolak tepi sat CF depa.

Tim tim pun sampai stay up malam sampai lepas subuh mengajar aku dengan stdy CF dia. Walaupun sampai hilang kunci panjat tingkap jalan kat koridor masuk kot tingkap macam pencuri hahaha.

Terima kasih lag tim tim rasanya baru 1 ni je subjek yang boleh bernafas lepas jawab. Hehehe.

*pls stndby ajaq qmt sem depan. 😙😙😙

July 05, 2015

Cinta

Assalamualaikum,

lately ramai orang dok cakap pasai cinta.  Hari tu roomate and the geng iolss dengan sikit-sikit ja bukan saja tadah telinga dengar. Sorry giirlss.

cinta ni banyak cabang dia hangpa pandailah pilih mana satu.  Cara hanya ungkapkan cinta hangpalah.

la hat paling sakit hati bila dok tengok varial kat facebook yang pasai 8 tahun bercinta tapi bila kahwin 6 bulan dah ada perempuan lain dah curang..  ehhhh padahal ni *middel finger*

bukan nak tudung siapa salah.  la ni bukan boleh dengar sebelah pihak ja  tapi biasalh khabar angin banyak sangat kan.  kita ada mata tengok.  ada telinga dengar.  ada mulut kalau hang rasa hang betoi baru hang masuk campur kalau dok duduk diam-diam.  

nak cerita banyak-banyak tak guna sebab apa sebab cek tak dok pengalaman cinta hat yang cinta hat yang betoi-betoi setakat cinta monyet adalah.

bila tengok cerita macam ni timbul dalam hati "ehhh takut lah nak kahwin" hmmm 


semoga hati tabah ya.  keep fighting fadzleen. =)

:(

assalamualaikum, dear blog, 11 oct 2016@12.26 a.m., bila semua classmate, coursemate opem palam tengah packing-packing baju nak pi pen...