October 13, 2016

:(

assalamualaikum,

dear blog,

11 oct 2016@12.26 a.m., bila semua classmate, coursemate opem palam tengah packing-packing baju nak pi penang esok aku masih mereput dalam bilik sambil layan cerita korea dekat lappy izzaz sambil-sambil mata dok mengerling beg tarik yang dah siap aku pack hari ahad lepas.  semua baju seluar iron keperluan semua dah aku siap kan. beli fikir balik nak susun semua balik dalam almari rasa malas pulak. hmm tipulah sebenarnya aku rasa sedih sebab tak dapat join depa sebenarnya.

29 sept 2016@8.00 a.m khamis hari yang aku sendiri tak boleh nak ungkap macam mana aku boleh terseliuh dekat tangga tu. nasib baiklah nazirah, fifi, amir ada boleh tolong hantar kan aku dekat unit kesihatan. maaf lah sebab susahkan korang semua.

terima kasih sebab tolong alin :)




:(

assalamualaikum, dear blog, 11 oct 2016@12.26 a.m., bila semua classmate, coursemate opem palam tengah packing-packing baju nak pi pen...