Posts

Showing posts from May, 2011

cinta hatie aku dulu

salam,
aku nak tanye sape yang pernah bercinta???jangan tipu lahh kalau cakap xde kan..aku tahu semua orang dalam dunia nie pernah bercinta termasuk jugak mak ayah kita kan2...bercinta semuanye indah kan...bahagia je kan...saling puji memuji antara 1 sama lain...tapi bila dah putus 2 pehhhh!!!! macam2 ayat yang keluar...maki2 2 jangan kata lah conform punyer...bila putus 2 rse macam diri nie dah xberguna je..mula ade yg bunuh diri lah macam2 lahh..tapi aku xde lah nak buat benda bodoh macam 2..aku still waras lagi ok!!!

hari nie 29.5.2011 kakak ayu sebelah rumah aku nie die kawin...kire sekarang nie orang busy base lahh gotong-royong mesti lah sibuk kan...to kakak ayu selamat pengantin baru hope kakak ayu berbahagia selamanya disamping abang sani (^_^) sekarang aku nak cerita pasal cinta hatie aku dulu nama die firdaus.die asal kuching,sarawak
22.5.2011@13:48

"awk sy nk bg tau ni,kta ni xmcm dlu dh...sy rasa baik kta arap awk fhm lh..."
"tkde pa2 lh.k tke cre ar just study…

selamat hari ibu

Image
salam,,
pehhh busy gler aku..nak update entry baru pun xsempat..busy sebab mid term exam lahhh adoiii..xpe2 tinggal berape paper je lagi..ok2 dah trkona masuk simpang laen lahh pulak..balik pada tjuk td..

ibu..taw x 8 May 2011 hari 2 hari ape???ibu mesti tahu kan..SELAMAT HARI IBU..HAPPYMOTHER DAY..hari 2 mesti bermakne kan untuk ibu..tapi tahun nie alin xsempat nak ucap dekat ibu sebab mse hari 2 alin ade tournament dekat Kompleks Rakan Muda...alin sibuk sangat yelah sebab alin jadi salah seorang pengurus mase 2.

pasukan pengurus: syamin,firdaus,sir amarlina,sir azza,aizat n fadzleen (aku)
tengok mase dieowg posing2 tangkap gambar pun aku xde..ntah ke mane aku menghilang pun xtahu lahh..busy betoi aku mase 2..mau xnyer kena jage budak2 lagi..busy btoi aku..2 yang xsempat nak ucap dekat ibu aku ..
ibu..pertama sekali alin nak mintak maaf banyak2 dekat ibu alin tahu alin banyak buat dosa dekat ibu..ibu terima kasih kerana lahir kan alin di dunia nie...alin janji akan menghargai jasa ibu…

terima kasih cikgu

salam,,
16-Mei-2011 SELAMAT HARI GURU
maaf kan saya jika saya penah melukakan hati cikgu...
maaf kan saya jika saya biadap dengan cikgu...
maaf kan saya jika tidak menghormati cikgu...
maaf kan saya jika saya terlalu berlagak pandai...
cikgu,halal kan lahh segala ilmu2 yang telah cikgu berikan
smoga pelajaran kami diberkati...
daokan kami cikgu...
terima kasih cikgu...


follower ke-100

Image
salam.. alhamdulillah,.disebabkan kerajinan aku berblogwalking utk beberapa hari nie follower aku juga turut meningkat dan hari ni aku nak bagi award
disebabkan sekarang aku tengah giler domo kun nie so aku nak bagi award nie khas untuk  blog PERJALANAN HIDUPKU kerana telah mnjadi follower yang ke-100 hahaha menarik kn2..harap awak suke awrd nie =) harap slu lahh dtg2 lagi ea thnx a lot (^_^)

dugaan...

hari nie aku tak taw lahh kenape lahh nasib aku...isssshhh3..mane tak nyer masa on the way nak g sekolah tadi dengan yana pehhhh kne hujan...habis basah baju aku..nasib baik lahh baju Renjer Puteri 2 xtebal sangat...aku dengan yana trpakse lahh bertebuh dekat tepi2 kedai tadi..2 tempat jugak lahh kami berhenti...aku dengan yana fikir nak ponteng je sekolah pagi tadi mana xnyer nak pergi sekolah pun hujan lebat kalau sampai pun tentu basah lenjun punyer...so disebab kan aku dengan yana nie "BUDAK BAIK" kami xtak lah ponteng sekolah..dengan keadaan hujan kami meredahi sehingga lahh sampai kesekolah...ingatkn kami je rupe nyer de sowang pengawas sekolahh lelaki kelas Auto 2 pun menerima nasib macam kami heheheh...

bila nak naik kelas kena lalu depan kelas form 4 pehhh budak2 2 ushar je kite org..ushar2 pe de utang bayar r!!! bengang btoi aku..tapi aku xlah cakap macam 2 sebab aku ingt die orang 2 junior malas r aku nak tunjuk belagak..buat do no sudahhh...

bila masuk kelas je c…