Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

follower ke-100

salam.. alhamdulillah,.disebabkan kerajinan aku berblogwalking utk beberapa hari nie follower aku juga turut meningkat dan hari ni aku nak bagi award
disebabkan sekarang aku tengah giler domo kun nie so aku nak bagi award nie khas untuk  blog PERJALANAN HIDUPKU kerana telah mnjadi follower yang ke-100 hahaha menarik kn2..harap awak suke awrd nie =) harap slu lahh dtg2 lagi ea thnx a lot (^_^)

dugaan...

hari nie aku tak taw lahh kenape lahh nasib aku...isssshhh3..mane tak nyer masa on the way nak g sekolah tadi dengan yana pehhhh kne hujan...habis basah baju aku..nasib baik lahh baju Renjer Puteri 2 xtebal sangat...aku dengan yana trpakse lahh bertebuh dekat tepi2 kedai tadi..2 tempat jugak lahh kami berhenti...aku dengan yana fikir nak ponteng je sekolah pagi tadi mana xnyer nak pergi sekolah pun hujan lebat kalau sampai pun tentu basah lenjun punyer...so disebab kan aku dengan yana nie "BUDAK BAIK" kami xtak lah ponteng sekolah..dengan keadaan hujan kami meredahi sehingga lahh sampai kesekolah...ingatkn kami je rupe nyer de sowang pengawas sekolahh lelaki kelas Auto 2 pun menerima nasib macam kami heheheh...

bila nak naik kelas kena lalu depan kelas form 4 pehhh budak2 2 ushar je kite org..ushar2 pe de utang bayar r!!! bengang btoi aku..tapi aku xlah cakap macam 2 sebab aku ingt die orang 2 junior malas r aku nak tunjuk belagak..buat do no sudahhh...

bila masuk kelas je c…