Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

my BFF

assalammualaikum and selamat sejahtera to all blogger2..saya mintak maaf lama xupdate blog busy la..bukan busy je lagi pun xada masa dan xada idea nak update blog..maaflah kepada sesiapa yang mengikuti blog saya ye..ada ke yg mngikuti..?? (aku rasa setiap entry pendahuluan sama je hehehehe)

now i want to story about my BFF..best friend forever okey not boyfriend forever hehehehe...who my bff??nama dia ialah yana.



dear yana, trima kasih sebab angap aku sebagai bff ang..ang pun bff aku aku jugak..kita dah kenal lama yana sejak dari 2002 masa tu kita darjah 2...aku ingat lagi time kecik-kecik dulu..bila dekenang kembali time kecik-kecik dulu aku rindu sangat masa tu kalau boleh nak je aku putar masa nie xpun kembali pada masa lampau ala macam citer doremon tu lah..hehehe tapi tu kartoon mana sama dengan alam realiti..
cuba ang ingat balik sejak dari tingkatan1 hingga tingkatan 5 kita satu kelas kan2..mula-mula 1PB,2PC,3PC,4V1/4PTP/5PTP... kita sentiasa bersama-sama suka duka pahit manis…

segangster-gangster aku pun ada perasaan

assalammualaikum and hai to all dah tengokkan tajuk atas tu okey aku bukan nak citer pasal citer bini-biniku gangster taw jangan salah faham aku nak citer pasal gangster aku..aku gangster hahaha gile lawak ar aku pun xtahu pulak yang aku nie gangster..gangster ke aku.?woii datyn aryfa aku gangster erkk..?hehehe aku gangster macam mana tu..?xkanlah sebab aku masuk taekwando aku gangster kot


xsemestinya seseorang yang masuk taekwando tu gangster..kami masuk taekwando sebab nak mempelajari ilmu seni mempertahankan diri..Master Rosli cakap (jurulatih taekwando) jangan tibai orang sesuka hati..kita belajar taekwando bukan nak belagak sebab kita nie hebat tapi kita belajar sebab nak mempertahankan diri...orang serang kita baru kita serang balik janganlah orang tu xada salah apa-apa kita nak tibai je...siapa yang buat macam tu sila keluar dari taekwando...rasa nya Master Rosli ada cakap macam nie...
datyn aryfa kenapa kau kata aku gangster.?adakah sebab tingkah laku aku atau cara aku yang xb…