Posts

Showing posts from October, 2011

my BFF

Image
assalammualaikum and selamat sejahtera to all blogger2..saya mintak maaf lama xupdate blog busy la..bukan busy je lagi pun xada masa dan xada idea nak update blog..maaflah kepada sesiapa yang mengikuti blog saya ye..ada ke yg mngikuti..?? (aku rasa setiap entry pendahuluan sama je hehehehe)

now i want to story about my BFF..best friend forever okey not boyfriend forever hehehehe...who my bff??nama dia ialah yana..bukan yana yonet or yana dayana dia orang berdua memang bff tapi kalau aku dia orang macam kakak aku lah...my bff is yana manaf..dia ada blog tapi dai xnak orang tahu blog die soaku xdapat lah nak tag blog dia nanti dia marah pulak...




dear yana, trima kasih sebab angap aku sebagai bff ang..ang pun bff aku aku jugak..kita dah kenal lama yana sejak dari 2002 masa tu kita darjah 2...aku ingat lagi time kecik-kecik dulu..bila dekenang kembali time kecik-kecik dulu aku rindu sangat masa tu kalau boleh nak je aku putar masa nie xpun kembali pada masa lampau ala macam citer doremon…

segangster-gangster aku pun ada perasaan

Image
assalammualaikum and hai to all dah tengokkan tajuk atas tu okey aku bukan nak citer pasal citer bini-biniku gangster taw jangan salah faham aku nak citer pasal gangster aku..aku gangster hahaha gile lawak ar aku pun xtahu pulak yang aku nie gangster..gangster ke aku.?woii datyn aryfa aku gangster erkk..?hehehe aku gangster macam mana tu..?xkanlah sebab aku masuk taekwando aku gangster kot


xsemestinya seseorang yang masuk taekwando tu gangster..kami masuk taekwando sebab nak mempelajari ilmu seni mempertahankan diri..Master Rosli cakap (jurulatih taekwando) jangan tibai orang sesuka hati..kita belajar taekwando bukan nak belagak sebab kita nie hebat tapi kita belajar sebab nak mempertahankan diri...orang serang kita baru kita serang balik janganlah orang tu xada salah apa-apa kita nak tibai je...siapa yang buat macam tu sila keluar dari taekwando...rasa nya Master Rosli ada cakap macam nie...
datyn aryfa kenapa kau kata aku gangster.?adakah sebab tingkah laku aku atau cara aku yang xb…

ku tidak minta bergini

sori mungkin anda bace entry kali nie bosan sebab mood aku sedih..okey so sori...ku tidak minta bergini..emmm apalah nasib aku nie aku nie memang ditakdirkan xada jodoh ke.?puihhhhh! mulut der gua percaya setiap orang ada jodoh masing-masing cepat lambat je so kena tunggulah..betul x?

apa yang korang rasa bila orang yang anda sayang tu akan menjadi milik orang lain?kecewa ke?of course lah kan kecewa yang teramat-amat sangat mana xnya kita dah sayang gila-gila dekat orang tu tup2 dia jadi milik orang lain issssshhh3...siapakah yang harus dipersalahkan.?diri sendiri?atau orang tu?bagi aku salah dua-dua sebab kita pun bodohkan sebab terlalu percaya dengan dia..dia pun salah juga dah tahu nak jadi milik orang dah tu buat apa nak mengatai lagikan.!!gila miang!

aku rasa aku nie bodohlah mana xnya sebab terlalu percayakan lelaki...betul ke orang cakap orang cakap bukan aku okey perempuan kena kawin dengan orang yang sayang kita sebab kalau orang tu sayang kita dia akan jaga kita elok-elok..t…