kecewa

mood:kecewa  :'(

kecewa bukan sebab aku putus cinta...ohh tidakkk!!! ok sebenarnye aku kecewa dengan keputusan peperiksaan pertengahan tahun aku..mana xnyer aku jatuh 12 anak tangga...dulu nombor 7 sekarang no 19..kecewa beb bila aku dapat taw aku dapat nombor 19..hanya 1 A je yang aku dapat untuk peperiksaan pertengahan tahun nie...aku xdapat bayang kan nanti bila cikgu dah post kan slip keputusan 2 dekat rumah nanti conform aku kena marah dengan family aku...

memang salah aku jugak sebab ku nie kadang2 malas study yang taw menghadap Yahoo Massenger,My Space,Tagged,Facebook,Twitter,Blog n Skype.. 2 je yang aku taw..aku nie kaki 'online' TEGAR!! macam mana lah aku nak kurang kan masa online aku nie..nak maskuk asrama balik??ohhh tidakkk sama sekali aku xakan masuk balik lagi tension ar aku macam 2...

nanti bila slip keputusan sampai conform ibu n abah marah aku...conform aku dah xboleh online lagi...handphone? xyah cakap lahh aku memang gune handphone hari Jumaat,Sabtu n Ahad je..handphone aku xkesah sangat sebab aku jarang masej2 nie sejak aku single lagi..online je masalah aku sekarang...

mulai hari nie aku janji akan buat latihan tambahan..aku akan belajar bersungguh2 untuk masa depan aku..ibu maaf kan ye..alin janji akan belajar betol2..

Comments

Popular posts from this blog

:(

kau datang lagi dalam hidup aku

FiRsT aWaRD...!!