my BFF

assalammualaikum and selamat sejahtera to all blogger2..saya mintak maaf lama xupdate blog busy la..bukan busy je lagi pun xada masa dan xada idea nak update blog..maaflah kepada sesiapa yang mengikuti blog saya ye..ada ke yg mngikuti..?? (aku rasa setiap entry pendahuluan sama je hehehehe)

now i want to story about my BFF..best friend forever okey not boyfriend forever hehehehe...who my bff??nama dia ialah yana..bukan yana yonet or yana dayana dia orang berdua memang bff tapi kalau aku dia orang macam kakak aku lah...my bff is yana manaf..dia ada blog tapi dai xnak orang tahu blog die soaku xdapat lah nak tag blog dia nanti dia marah pulak...




dear yana,
trima kasih sebab angap aku sebagai bff ang..ang pun bff aku aku jugak..kita dah kenal lama yana sejak dari 2002 masa tu kita darjah 2...aku ingat lagi time kecik-kecik dulu..bila dekenang kembali time kecik-kecik dulu aku rindu sangat masa tu kalau boleh nak je aku putar masa nie xpun kembali pada masa lampau ala macam citer doremon tu lah..hehehe tapi tu kartoon mana sama dengan alam realiti..

cuba ang ingat balik sejak dari tingkatan1 hingga tingkatan 5 kita satu kelas kan2..mula-mula 1PB,2PC,3PC,4V1/4PTP/5PTP... kita sentiasa bersama-sama suka duka pahit manis semua lalui bersama tapi mungkin lepas nie kita xakan bersama lagi..ehhh bukan sebab aku pindah or aku mati ajal maut ditangan tuhan..kita mugkin xakan bersama lepas nie sebab mungkin ang masuk u lain aku masuk u lain..tapi jangan sebab tu hubungan persahabatan kita renggan ye..xmau3.!

ang suka tolang aku..terima kasih yana..time aku sakit or xpergi sekolah ang tolang amik kertas kalau ada lah..ang bagi tahu kenapa aku xmai macam-macam lah nak terang satu-satu memang banyak lah..kita selalu buat keja sekolah sama-sama..sampai jawapan pun sama cikgu pun syak kita meniru hahaha..gler lawak weiii...dah kita je yang sama kelas duduk dekat so sebab tu buat keje sekolah sekali...rumah ang pun xjauh sampai berkilo-kilo meter xsampai berbatu-batu 20 30 langkah sampai lah hehehe..hakikatnya aku xpernah bilang pun langkah-langkah tu hahahah sahaja je goreng hahaha...

ang kata nanti kawin xmau pengapit erkkk..sebab ang nak pakai air cond hahah lawak-lawak yana mana boleh mesti kena ada pengapit..boleh x aku jadi pengapit ang .??hehehe boleh aku ngorat pegapit lelaki hahahah :P gler mengedikkan aku hahaha...gurau je yana..hye selalu aku teman ang dating kan..xpe aku kesah lah tapi lepas nie ang kena teman aku dating pulak taw..bila tu aku xtahu lah tapi satu hari nanti pasti tiba..hahahaha..just wait ye.

okey lah sampai sini je aku merapu ye..andai aku ada melakukan kesalahan dan kekasaran maafkan lah diriku nie kerana aku manusia biasa aku bukan lah seorang yang sempurna..menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf..

yana my bff ily <3
bak kata pepatah kawan biar beribu berkasih biar satu tapi kawan sejatih susah dicari dan diganti..pernah dengar ayat ex-boyfriend,ex-girlfriend,tapi xpernah dengar ayat ex-best friend sebab xpernah jadi dan xakan jadi ex okey.! :)

nie gambar aku dengan bff dekat langkawi.


Comments

Popular posts from this blog

:(

kau datang lagi dalam hidup aku

FiRsT aWaRD...!!