November 22, 2011

dapat hadiah

waaaauuuu..! dapat hadiah sapa bagi.? secret admirer ke.? *waklu* aku mana ada secret admirer aku yang jadi admirer orang adalah..hahaha siapa lah aku..aku bukan popular or glamour pun..so aku tak ada secret admirer ye..okey..dah tu siapa yang bagi aku hadiah.?

ha! nak tahu..cik masithah a.k.a cik mashimaro yang bagi hadiah tu..rakan karib aku sebelah meja dekat sekolah..taip-tiap hari dengar jeritan suara yang amat merdu *hahahaha nyah gurau nyah*  sehari tak jerit sunyi doh aku..dah nak abis sekolah dah lepas nie aku tak boleh dengar jeritan dia lagi...aku akan merindui mu jeritan suara mu..*hahahahaha*

dia kata nah nie hadiah hari jadi untuk hang happy birthday..wahhh terharu nyah..terima kasih daun keladi..ingat jugak nohh hang..masa hari khamis tu time balik hang ada cakap nak hadiah apa.? biar betul aku nak rumah banglo satu,kereta lotus satu,handphone,ipad..kau boleh bagi..?hahahaha gurau je..apalah kau tak aku nak mintak kot..tapi kalau kau bagi aku amik..bak kata bahasa kecil tapak nyiru aku tadah kan.. *hahahaha betul tak peribahasa aku*

kau orang kaya boleh lah bagi hadiah dekat aku..aku nie sederhana je..tak apa nanti bila aku dah keja aku bagi hadiah birthday untuk kau ye..tahun depan aku bagi hadiah ye..sempena birthday kau aku bagi kau pergi PLKN hahahaha *nyah kau jangan marah ye aku gurau je..*



cantikkk..terima kasih nyahh..aku suka..mula-mula aku ingat kau bagi bear..aku kan jiwa rock..tapi kau bagi bantal..suka derrr..boleh jadi bantal busuk aku..conform penuh peta atas bantal nie nanti hahahah...biasa aku kan raja tido..hahahaha..hadiah birthday yang pertama. thanks you.



domo yang tayang gigi nie pun kau yang bagi kan..ntah apa mimpi kau bagi aku pun tak tahu lahh..terima kasih ye nyah..walaupun aku tak selalu pakai or tak gantung dekat beg or kunci moto tak bermaksud aku tak ingat dekat kau aku ingat weiii..aku lebih suka simpan benda yang orang bagi..

macam hari tu aku letak dekat pensil box kau boleh pulak curi balik derr cuak aku..tapi aku still cool sebab aku tahu ada orang sengaja kenakan aku yelah aku kan suka sorok barang orang time tu memang dia orang nak kenakan aku lah kan..esok nya baru aku dapat rembat balik domo tu balik..kau kejam ehhhh.. ^_^

to siti masithah terima kasih sebab bagi hadiah nie aku amat menghargai pemberian hang..dia akan menjadi teman tidur aku selamanya..thanks you ily :-*

No comments:

Post a Comment

:(

assalamualaikum, dear blog, 11 oct 2016@12.26 a.m., bila semua classmate, coursemate opem palam tengah packing-packing baju nak pi pen...