Mood raya+mood study last paper

Assalamualaikum

Engko orang boleh bayangkan idok kena study stress time2 sebelum raya. Lepas tu last paper betoi2 hujung2 nak dekat raya ehh tolong lah engko orang rasa apa aku rasa.

Last paper syndrom

Apakah? Haha. Ni stai study pulun2 punya tapi minda jiwa raga semua sudah pulang ke kampung halaman tercinto.  Jasad ja ada lagi tang sini.

Apa yang perlu aku buat sekarang adalah study tapi aku dok fikir lagu mana eh bila eh nak kemas barang ehh balik ni nak makan apa mengidam lah ehh lupa stdy dulu. Bila pegang buku ehh lapar lah pulak. Apa semua ini dugaan betoi lah.

Ohh fadzleen semoga kau tabah dan sado kan hati. Sabaq sat noh. Sat ja lagi. La buleh pi study kot.

Sebenarnya cuma nak habaq rindu sangat ibu abah. Dulu masa diploma raya cuti seminggu je. Laa  i cuti 2 sebulan lebih nahh amik hang. Haha.

Balik ni nak try masak lah. Bila lagi nak belajaq.

Jom stdy dulu. Doaka ambo yo. ✌✌✌

Comments

Popular posts from this blog

:(

kau datang lagi dalam hidup aku

FiRsT aWaRD...!!