Skip to main content

Mood raya+mood study last paper

Assalamualaikum

Engko orang boleh bayangkan idok kena study stress time2 sebelum raya. Lepas tu last paper betoi2 hujung2 nak dekat raya ehh tolong lah engko orang rasa apa aku rasa.

Last paper syndrom

Apakah? Haha. Ni stai study pulun2 punya tapi minda jiwa raga semua sudah pulang ke kampung halaman tercinto.  Jasad ja ada lagi tang sini.

Apa yang perlu aku buat sekarang adalah study tapi aku dok fikir lagu mana eh bila eh nak kemas barang ehh balik ni nak makan apa mengidam lah ehh lupa stdy dulu. Bila pegang buku ehh lapar lah pulak. Apa semua ini dugaan betoi lah.

Ohh fadzleen semoga kau tabah dan sado kan hati. Sabaq sat noh. Sat ja lagi. La buleh pi study kot.

Sebenarnya cuma nak habaq rindu sangat ibu abah. Dulu masa diploma raya cuti seminggu je. Laa  i cuti 2 sebulan lebih nahh amik hang. Haha.

Balik ni nak try masak lah. Bila lagi nak belajaq.

Jom stdy dulu. Doaka ambo yo. ✌✌✌

Comments

Popular posts from this blog

:(

assalamualaikum,

dear blog,

11 oct 2016@12.26 a.m., bila semua classmate, coursemate opem palam tengah packing-packing baju nak pi penang esok aku masih mereput dalam bilik sambil layan cerita korea dekat lappy izzaz sambil-sambil mata dok mengerling beg tarik yang dah siap aku pack hari ahad lepas.  semua baju seluar iron keperluan semua dah aku siap kan. beli fikir balik nak susun semua balik dalam almari rasa malas pulak. hmm tipulah sebenarnya aku rasa sedih sebab tak dapat join depa sebenarnya.
29 sept 2016@8.00 a.m khamis hari yang aku sendiri tak boleh nak ungkap macam mana aku boleh terseliuh dekat tangga tu. nasib baiklah nazirah, fifi, amir ada boleh tolong hantar kan aku dekat unit kesihatan. maaf lah sebab susahkan korang semua.
terima kasih sebab tolong alin :)



follower ke-100

salam.. alhamdulillah,.disebabkan kerajinan aku berblogwalking utk beberapa hari nie follower aku juga turut meningkat dan hari ni aku nak bagi award
disebabkan sekarang aku tengah giler domo kun nie so aku nak bagi award nie khas untuk  blog PERJALANAN HIDUPKU kerana telah mnjadi follower yang ke-100 hahaha menarik kn2..harap awak suke awrd nie =) harap slu lahh dtg2 lagi ea thnx a lot (^_^)

2nd award

salam.. mood:teruja sgt2..knape??sebab aq dpt award lagi hehehhe..ape2 pn thanks ea cik nurse sammy sebab bagi  AWARDdekat blog "budak sekolah" macam alin nie hehehe :)  terima kasih banyak2 yer sammy


ok2...aku nak bagi award nie dekat 5 orang yang bertuah mereka adalah:
cik mashimaro incikaskar kalausayang livelikeyoushould syeraa
1. Thank them the person who gave you the award and link back to them in your post.
2. Award 5 recently discovered great bloggers.
3. Contact these bloggers and let them know they have won!
4. Don't forget to mention where this award come from - www.menjelma.com