July 11, 2015

Tolong

Assalamualaikum

Sometime banyak yang kita boleh discribe dari maksud tolong ni. Ada yang betul-betul tolong ada yang kadang-kadang tu biasa-biasa je. 

Bagi aku kalau nak tolong tu tolong jelah.
Macam 1 day before exam fin420 tim tim and the geng ni. Bersungguh2 betoi depa tolong aku. Sampai tolak tepi sat CF depa.

Tim tim pun sampai stay up malam sampai lepas subuh mengajar aku dengan stdy CF dia. Walaupun sampai hilang kunci panjat tingkap jalan kat koridor masuk kot tingkap macam pencuri hahaha.

Terima kasih lag tim tim rasanya baru 1 ni je subjek yang boleh bernafas lepas jawab. Hehehe.

*pls stndby ajaq qmt sem depan. 😙😙😙

No comments:

Post a Comment

:(

assalamualaikum, dear blog, 11 oct 2016@12.26 a.m., bila semua classmate, coursemate opem palam tengah packing-packing baju nak pi pen...